Από το 1970 το κατάστημά μας βρίσκεται στο κέντρο της Μυτιλήνης εξυπηρετώντας με συνέπεια τους φίλους του ψαρέματος, της θαλάσσιας αναψυχής, της ιστιοπλοΐας. Με γνώμονα την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας, προσφέρουμε την πληρέστερη γκάμα Ναυτιλιακού και Ιστιοπλοϊκού Εξοπλισμού, Ειδών Αλιείας και Υποβρυχίου Κυνηγιού.

Βρείτε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα
Back to top

Καλαμαριέρα Major Craft Egizo

Καλαμαριέρα Major Craft Egizo

Σήμερα μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να σας γράψω λίγες γραμμές για μια καλαμαριέρα, που προσωπικά την αδίκησα από την πρώτη στιγμή που την είδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Tsouros Marine. Κι αυτή είναι η καλαμαριέρα Major Craft Egizo.

Η συγκεκριμένη καλαμαριέρα, πρωτοέγινε διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα τον Σεπτέμβρη του 2022, δηλαδή στην αρχή της «καλαμαροσεζόν». Από την πρώτη στιγμή δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την (εκ του αποτελέσματος) καταπληκτική, καλαμαριέρα, όντας «θολωμένος» από τα νέα μοντέλα των δύο εμπορικότερων εταιριών του χώρου, της Yamashita και της Yo-Zuri.  

Φέτος, τυχαία έπεσε μια από αυτές στα χέρια μου. Η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε ήταν απερίγραπτα θετική. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν μία: Γιατί άφησα μια ολόκληρη σεζόν να περάσει χωρίς να την ψαρέψω;

Με την πρώτη ματιά, και πριν ακόμη κανείς την πιάσει στα χέρια του, διαπιστώνει για το πόσο προσεγμένο προϊόν πρόκειται ακόμη κι από την συσκευασία της.  

Οι πληροφορίες σχετικά με την συμπεριφορά του κάθε χρωματισμού πάνω στην συσκευασία είναι ευκρινείς με τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα.

Όταν άνοιξα το κουτί και πήρα στα χέρια μου την πρώτη καλαμαριέρα επιβεβαίωσα τις αρχικές μου υποψίες ότι επρόκειτο για ένα πολύ ποιοτικό προϊόν. Οι μικρολεπτομέρειες όπως το λογότυπο της εταιρίας στο μάτι της και στο εξωτερικό βαρίδι προδιαθέτουν ευχάριστα.   

Ο ενθουσιασμός μου πολλαπλασιάστηκε όταν τσέκαρα και την τιμή της σε σύγκριση με τις τεχνολογίες που χρησημοποιεί.

  • Ύφασμα υψηλής ποιότητας με ιριδισμούς στους περισσότερους χρωματισμούς
  • Εντυπωσιακά χρώματα σε ύφασμα Keimura
  • Χρωματισμοί Glow αλλά και Blue Glow
  • Λόγω του λεπτού της σχήματος, ιδιαίτερα στην περιοχή της μύτης επιτρέπει εύκολα, μια έντονη κίνηση darting καθώς μειώνεται η αντίσταση στο νερό
  • Υδροδυναμικό εξωτερικό βαρίδι.

Στα τεχνικά της χαρακτηριστικά τώρα, η καλαμαριέρα Major Craft Egizo είναι μια «ήσυχη» καλαμαριέρα χωρίς ηχοβολιστικά συστήματα, μεγέθους Egi #3,0 και βάρους 15 γραμμαρίων. Η Egizo θα χρειαστεί 3,8˝ έως 4˝ για να βυθιστεί ένα μέτρο.

Τέλος τα Ιαπωνικά της αγκύλια με επίστρωση φθορίου δεν συγχωρούν το παραμικρό άγγιγμα από τα καλαμάρια.  

Ιαπωνικά αγκύλια με επίστρωση φθορίου.

Όσοι από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν την έχετε ψαρέψει, πραγματικά αξίζει o κόπος  για μια δοκιμή αυτού του προϊόντος.