Από το 1970 το κατάστημά μας βρίσκεται στο κέντρο της Μυτιλήνης εξυπηρετώντας με συνέπεια τους φίλους του ψαρέματος, της θαλάσσιας αναψυχής, της ιστιοπλοΐας. Με γνώμονα την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας, προσφέρουμε την πληρέστερη γκάμα Ναυτιλιακού και Ιστιοπλοϊκού Εξοπλισμού, Ειδών Αλιείας και Υποβρυχίου Κυνηγιού.

Βρείτε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα
Back to top

Τα Μεσογειακά χρώματα Palms Degree

Τα Μεσογειακά χρώματα Palms Degree

Ένα χρόνο μετά, είναι πάλι διαθέσιμα.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα Palms Μεσογειακά χρώματα. H πρώτη τους κυκλοφορία σε 900 τεχνητά εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες μέρες. Ήταν λογικό μιας και τα νέα χρώματα που είχε σχεδιάσει ο Γιώργος Τυρίκος Εργάς αποκλειστικά για το κατάστημά μας σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Palms στην Ιαπωνία, απλά έκαναν καλύτερο ένα ήδη τρομερά επιτυχημένο τεχνητό.

Η σάλπα, το λυθρινάκι και το γύλος αγαπήθηκαν από εκατοντάδες ψαράδες και ψαρεύτηκαν όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε πολλά μέρη της Μεσογείου όπως Μάλτα. Κροατία, Ισραήλ. Όσοι παρακολουθείτε τα social media τόσο του Γιώργου Τυρίκου όσο και του tsourosmarine θα έχετε δει τι ψάρια έχουν βγει με αυτά τα χρώματα. Από θηριώδεις σαργούς στην Κάλυμνο και αλλού έως τεράστια λαβράκια στην Κρήτη και από εντυπωσιακά κοκάλια και μελανούρια στην Αττική έως λίτσες και τσιπούρες στο Ιόνιο. Κυριολεκτικά μας έχετε στείλει δεκάδες φωτογραφίες και άλλες τόσες αφηγήσεις με τις επιτυχίες σας.

Ένα χρόνο μετά κάνουμε πραγματικότητα την επανακυκλοφορία των τριών χρωμάτων.

Αν θα θέλαμε να κάνουμε μια ανασκόπηση και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σχετικά με τα χρώματα, σκέψεις που να συμπληρώνουν τα όσα έχουμε γράψει και ήδη πει για αυτά τότε θα μπορούμε να πούμε τα εξής. Στο χρωματισμό σαλπάκι έχουν δείξει σαφώς αυξημένο ενδιαφέρον οι σαργοί και τα κοκάλια. Η μικρή σάλπα που που για πρώτη φορά έρχεται στη χώρα μας σε τεχνητό του LRF σε αυτόν τον χρωματισμό ήταν πολύ λογικό να κάνει θραύση τόσο πιάνοντας …το ενδιαφέρον των ψαράδων όσο και ψάρια. Ήταν βασικά καιρός να βγει ένα τέτοιο χρώμα. Ο μικρός γύλος δούλεψε πάρα πολύ στα λαβράκια. Σχεδόν όλες του οι επιτυχίες είχαν να κάνουν με μικρά ή για να θυμηθούμε ορισμένες περιπτώσεις στην Καβάλα και στο νότιο Αιγαίο (Κρήτη και Ρόδο) σε πραγματικά λαβράκια τρόπαια για LRF. Ο χρωματισμός λυθρινάκι είχε μεγάλη επιτυχία στα μελανούρια και στα πελαγικά. Οι glow και fluo λεπτομέρειες του σε συνδυασμό με το πολύ όμορφο smelt foil της Palms το προίκισαν με αυτές του τις ιδιότητες.

Ευχόμαστε καλές περιπέτειες και άπλετη διασκέδαση σε όσους θα πιάσουν ξανά στα χέρια τους το θρυλικό τεχνητό της Palms για LRF στα αγαπημένα χρώματά μας. Θα τα βρείτε όλα εδώ